Manchester Unitedin hyökkääjän Cristiano Ronaldon agentti on kiistänyt huhut, joiden mukaan portugalilaistähti haluaisi lähteä seurasta.

Ronaldo, 36, palasi Unitediin viime kesänä pelattuaan Manchesterissä jo aiemmin vuosina 2003-2009. Hän on 14 osumallaan Unitedin tämän kauden paras maalintekijä, mutta joidenkin lehtiväitteiden mukaan hän on tyytymätön Old Traffordilla.

[readmore from=Cristiano-Ronaldo]

Aiemmin tällä viikolla maailmalla kiersi väite, jonka mukaan Ronaldo olisi tarjonnut palveluksiaan Barcelonalle, entisen seuransa Real Madridin veriviholliselle. Kyseessä oli kuitenkin katalaanilehti Mundo Deportivon pila Espanjan paikallisen aprillipäivän kunniaksi.

Mundo Deportivon pilailuartikkelissa kirjoitettiin muun muassa, että Ronaldo olisi vuokraamassa Lionel Messin vanhaa kotia, koska hän haluaisi asua talossa, jossa on seitsemän Ballon d’Oria, vaikkeivat ne olisikaan hänen omiaan. Alkuperäisen artikkelin lukeneille oli selvää, että jutussa ei ollut kaikki kohdallaan, mutta huhut Ronaldon paluusta Espanjaan lähtivät vauhdilla liikkeelle.

Portugalilaishyökkääjää edustavan Jorge Mendesin mukaan missään lähtöhuhuissa ei ole mitään perää.

– Cristiano Ronaldo on todella onnellinen Man Unitedissa, kommentoi Mendes Sky Italialle.

– Hän aikoo jatkaa vakaita, hienoja esityksiä, kuten hän on aina urallaan tehnyt.

– Tästä tulee varmasti hieno kausi hänelle.

Ronaldon ja Manchester Unitedin sopimus on voimassa kesään 2023 saakka, ja se sisältää vuoden jatko-option.