Sarjassa sijalla 16 oleva Leeds on tuskaillut lukuisten loukkaantumisten ja koronatartuntojen kanssa.

Sunnuntaina Leeds kohtaa kotonaan Elland Roadilla Burnleyn. Manageri Marcelo Bielsa puhui lehdistölle perjantaina.

Pelaajiston suhteen tapahtunee edes jonkinlaista nytkähdystä parempaan suuntaan. Junior Firpo, Diego Llorente, Robin Koch ja Dan James palaavat vahvuuteen sunnuntaina.

Huonompia uutisiakin Bielsa toi seuran uskollisille kannattajille. Kapteeni Liam Cooperin ja kenties suurimman tähden Kalvin Phillipsin vammat ovat osoittautumassa varmasti monien pelkäämääkin pahemmiksi.

– Meillä on pelaajia toipumassa piakkoin pelikuntoon, vaikka Phillips ja Cooper palaavatkin vasta maaliskuussa, Bielsa sanoi.

Se on iso takaisku putoamistaisteluun valahtaneelle joukkueelle. Kumpikin loukkaantui joulukuun alussa 2-2-tasapelissä Brentfordissa vastaan. Tuo oli kallis ottelu Leedsille. Myös kärkipelaaja Patrick Bamford loukkaantui, mutta hän on nyt kuntoutunut.

Bielsa ei silti vielä pidä hyökkääjänsä pelikuntoa aivan täydellisenä.

– Loukkaantumisesta on nyt neljä viikkoa. Hän on terve, mutta noin pitkä pelaamattomuus on silti ongelma. Patrick ei ole vielä osallistunut yksiinkään harjoituksiin.

Bielsa kertoi myös, että Jamie Shackleton ja Charlie Cresswell ovat pelikunnossa tammikuun loppupuolella tai helmikuun alussa.

Lähde: FourFourTwo