Tanguy Ndombélén on määrä poistua Tottenhamista tammikuun siirtoikkunan aikana, kertoo The Athletic.

Lehden mukaan Tottenham ja Ndombélé ovat päässeet sopuun siitä, että pelaaja vaihtaa maisemaa kesken kauden.

Keskikenttäpelaaja on päässyt tällä kaudella kuudesti avauskokoonpanoon Valioliigassa, mutta Antonio Conten alaisuudessa peliaika on jäänyt olemattomaksi. Conten saavuttua Ndombélé on pelannut vain 75 minuuttia Valioliigassa ja seurannut ottelut pitkälti penkin puolelta.

Conte on julkisesti kritisoinut Ndombélén asennetta ja todennut, että pelaajan pitäisi ymmärtää pelaavansa joukkueelle, eikä itselleen.

25-vuotias Ndombélé on Tottenhamin seurahistorian kallein hankinta. Tottenham maksoi hänestä 60 miljoonaa euroa Lyonille kesällä 2019, mutta ranskalainen ei ole missään vaiheessa onnistunut vastaamaan suuriin odotuksiin.

Ndombélé oli Tottenhamin avauskokoonpanossa sunnuntaisessa FA Cupin Morecambe-ottelussa, mutta sai kannattajilta vihellyskonsertin tullessaan vaihtoon toisella jaksolla. Kyseessä oli mahdollisesti Ndombélén viimeinen ottelu Tottenhamissa.

Fabrizio Romanon mukaan Tottenham on valmis sisällyttämään Ndombélén myös vaihtokauppaan tammikuun siirtoikkunassa.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Tottenham are looking for a solution to sell or loan out Tanguy Ndombele in January. Rumours about AS Roma but no talks so far as Italian side are working to sign Sergio Oliveira. ⚪️ #THFC

Spurs are also open to discuss swap deals including Ndombele as part of the negotiation.