Evertonista lähtenyt laitapuolustaja Lucas Digne on antanut ensimmäiset kommenttinsa uuden seuransa Aston Villan pelaajana.

Ranskan A-maajoukkueessa 43 kertaa esiintynyt Digne, 28, kertoi, että manageri Steven Gerrard oli isoin syy sille, miksi hän halusi Villaan.

– Se oli tärkein tekijä. Tulin tänne managerin takia, kommentoi Digne Villan sivuilla.

– Minulla oli erittäin hyvä tapaaminen hänen kanssaan, ja puhuimme pari kertaa tämän kuukauden aikana. Tunnen hänen halunsa voittaa ja hänen halunsa näyttää, millaista jalkapalloa hän haluaa pelata – hyökkäävää jalkapalloa, pallonhallintaa.

– Minusta tuntuu, että se on sitä, mitä haluan ja mitä haluan näyttää kannattajille.

Digne on Villan toinen iso hankinta tammikuun siirtoikkunassa. Aiemmin seura hankki jo keskikenttäpelaaja Philippe Coutinhon Barcelonasta lainasopimuksella, joka sisältää osto-option.

Gerrardilla oli iso selittävä tekijä myös Coutinhon siirrolle, sille he olivat aikanaan joukkuekavereita Liverpoolissa.

– Olen todella iloinen, että olen täällä. Tämä on iso projekti sen jälkeen, kun Philippe hankittiin, ja seura käytti paljon rahaa viime kesänä, jatkoi Digne.

– Projekti on todella mielenkiintoinen. Viime kesästä näkee, että projekti on hyvässä vauhdissa, ja uskon, että kaikki pelaajat haluavat olla täällä ollakseen osa tätä projektia.

LUE MYÖS:

Lucas Digne ⭐️

@LucasDigne
So happy to be here thank you for the amazing welcome 😜 let’s go @AVFCOfficial 💙💜🦁