Aston Villa ja Manchester United iskevät yhteen Villa Parkilla lauantain valioliigakierroksen päätösottelussa. Avauskokoonpanot kello 19:30 alkavaan otteluun ovat nyt julki.

Kotijoukkue Aston Villan kokoonpanossa nähdään kaksi uutta nimeä, kun tuoreet hankinnat, Lucas Digne ja Philippe Coutinho pukevat ensimmäistä kertaa Villa-paidan päällensä. Digne on noussut suoraan avaukseen, Coutinho aloittaa ottelun vaihtopenkin puolelta.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Aston Villa

@AVFCOfficial
This is your Aston Villa team to face Manchester United. 👊 #AVLMUN

Manchester Unitedin avauskokoonpano on jokseenkin yllättävä. Cristiano Ronaldo ei ole vielä kuntoutunut pelikuntoon eikä portugalilaistähteä nähdä tänäänkään kentällä Villaa vastaan. Avauksen yllättävin nimi on ehdottomasti huippulupaava ruotsalaishyökkääjä Anthony Elanga, joka on pelannut kuluvalla kaudella ainoastaan 22 minuuttia Valioliigassa.

Manchester United

@ManUtd
🚨 Confirmed: our starting XI to face Aston Villa 👊

#MUFC | #AVLMUN

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.