Everton hävisi lauantain valioliigaottelunsa Norwichille, huolimatta siitä että joukkue oli saanut apuja niin sairastuvalta kuin siirtomarkkinoilta. Manageri Rafael Benítezin viime hetket työssään saattavat hyvinkin olla käsillä todella pian.

Espanjalainen itse totesi ottelun jälkeen, että hänen tulevaisuutensa on lähinnä Farhad Moshirin käsissä. Toffeesin omistajan tiedetään jo palaveroineen johtokunnan kanssa lauantain pelin jälkeen, eikä aihetta välttämättä tarvitse arpoa.

Everton on nyt hävinnyt yhdeksän viimesisistä 12 valioliigaotteluistaan. Sen sijoitus sarjassa on valahtanut lokakuun neljänneltä sijalta aina viidenneksitoista. Tällä kurssilla seuran edustusjoukkue pelaa ensi kaudella Mestaruussarjaa.

Ex-hyökkääjä Alan Shearer ei sysää kaikkea Benítezin niskaan, mutta uskoo toki hänkin tämän olevan pian töitä vailla.

– Hän on ollut pelissä mukana niin kauan, että tietää kyllä potkujen odottavan ellei voittoja tule. Tulokset ovat olleet kammottavia, mutta syy on paljon manageria syvemmällä. Jos katsoo managereita, joita on tullut ja mennyt, ja pelaajiin käytettyä rahamäärää… se on absoluuttista hulluutta.

Lähde: BBC