Manchester Unitedin puolustaja Phil Jones on pelannut viimeisen kahden vuoden sisään seuralleen yhdessä valioliigaottelussa. 29-vuotiaan kokemusta on paha kuitenkaan käydä kiistämään, ja niinpä ainakin Newcastlen ja Burnleyn kerrotaan olevan kiinnostunut kiinittämään tämän pikaisesti.

Putoamiskurimuksessa olevat seurat jäänevät kuitenkin nuolemaan näppejään, mikäli ovat kiinnostuneita pelaajien hinnoista ylipäänsä. Transfermarkt arvioi veteraanin markkina-arvoksi tällä hetkellä neljä miljoonaa euroa. Daily Starin tietojen mukaan United haluaa kuitenkin jopa 15 miljoonaa puntaa, eli lähes 18 miljoonaa euroa.

Lähes jokainen valioliigamanageri on toistellut siirtoja koskevissa haastatteluissa sitä, miten haastellinen tammikuun siirtoikkuna on. Mikäli yllä oleva tieto pitää paikkansa, toimii tämä tilanne mainiona esimerkkinä siitä, miksi.