Fulhamista tuli tiistaina 88 vuoteen ensimmäinen englantilaisseura, joka on tehnyt vähintään kuusi maalia kolmessa peräkkäisessä ottelussa. Asiasta uutisoi BBC.

Mestaruussarjan kärjessä komeileva lontoolaisryhmä murskasi kotonaan Birminghamin 6–2. Edellisissä otteluissaan Fulham oli kaatanut Bristol Cityn 6–2 ja Readingin 7–0.

Viimeksi vastaavaan temppuun on pystynyt Chester City kaudella 1933–34.

– Tänään me osoitimme laadukkuutemme. Osoitimme, että joukkue parantaa koko ajan ja pelaajillamme on myös itseluottamusta, Fulhamin manageri Marco Silva kommentoi.

– Mutta meidän on oltava samalla nöyriä. Todella nöyriä joukkueena, koska kolmesta pisteestä ja jälleen fantastisesta lopputuloksesta huolimatta eteen tulee uusi ja meille vaikea peli.

Yllättävää kyllä, Fulhamin ykköstykki Aleksandar Mitrović jäi tällä kertaa ilman maalia. Mies on iskenyt tällä kaudella käsittämättömät 27 täysosumaa.

– Pidimme Mitrovićin kurissa, mutta heillä on niin monta pelaajaa ympäri kenttää. Vasen laitapuolustaja tuli ja laukoi uskomattoman maalin 25 jaardin päästä, tiivisti Birminghamin luotsi Lee Bowyer.

– Heidän voimaansa, vahvuuttaan ja laatuaan ei voi pysäyttää. Heiltä löytyy laatua joka puolelta kenttää. He ovat eri tason joukkue meihin verrattuna. Kaikella, mitä he tekevät, löytyy tarkoitus. Teemme joukkueena kovasti töitä, ja vaikka pelaajat yrittivät kaikkensa, he eivät silti päässeet vastustajan lähelle.