Manchester Unitedin väliaikaismanageri Ralf Rangnick ei kadu päätöstään ottaa tähtihyökkääjä Cristiano Ronaldo vaihtoon keskiviikon sarjaottelussa Brentfordia vastaan.

Ronaldo, 36, ja Mason Greenwood tekivöt 71. minuutilla tilaa Marcus Rashfordille ja Harry Maguirelle, kun peli oli 2-0 Unitedin hyväksi. Hetkeä myöhemmin Rashford iski vieraiden kolmannen osuman, ja ottelu päättyi lopulta 3-1 manchesteriläisten hyväksi.

Vaihtoon tultuaan Ronaldo teki selväksi, mitä mieltä hän oli penkkikomennuksestaan. Portugalilaishyökkääjä mökötti ja manaili itsekseen siinä määrin, että Rangnick kävi rauhoittelemassa tähtipelaajaansa kuiskaten hänelle asiansa.

Ottelun jälkeen Rangnick muistutti, että Ronaldo oli juuri toipunut lonkkavaivasta, joka piti hänet sivussa kahdesta edellisestä pelistä.

– Se (Ronaldon reaktio) oli normaalia – hyökkääjä haluaa tehdä maaleja, kommentoi Rangnick BT Sportille.

– Mutta hän on juuri palannut pienen loukkaantumisen jäljiltä, ja oli tärkeää muistaa, että meillä on pian toinen ottelu edessä.

– Villa Parkin tapahtumien (johdon kääntyminen 2-2-tasapeliksi Aston Villaa vastaan) jälkeen meidän oli myös puolustettava johtoasemaa tällä kertaa, ja oli tärkeää, että palasimme takaisin viiden alakertaan, ja vaikka emme pitäneet maaliamme puhtaana, oli tärkeää varmistaa, ettei mitään muuta tapahtunut.

Rangnick kertoi myöhemmin lehdistötilaisuudessaan tarkemmin, mitä hän puhui Ronaldon kanssa.

– Ainoa reaktio, jonka sain, oli: ”Miksi minä? Miksi otit minut pois?” Minun oli tehtävä päätös joukkueen ja seuran edun vuoksi. Teimme saman, kun johdimme Villaa vastaan 2-0, emmekä halunneet tehdä samaa virhettä uudelleen.

– Ymmärrän, että Cristiano on kunnianhimoinen, mutta ehkä kun hän on tulevaisuudessa managerina, hän tekee saman päätöksen 75 minuutin jälkeen.

– En odottanut, että hän halaisi minua sen jälkeen, kun hänet vaihdettiin. Tiedän, miten maalintekijät ajattelevat, ja minun oli tehtävä tämä päätös. Minulla ei ole mitään ongelmia Cristianon kanssa. Hän oli palaamassa loukkaantumisesta eikä ollut pelannut puoleentoista viikkoon. Meillä oli penkillä Rashfordin ja Anthony Martialin kaltaisia pelaajia, joten miksi emme käyttäisi heitä? Tekisin saman päätöksen uudelleen.