Yksikään Aston Villan kannattaja ei voi olla muuta kuin tyytyväinen siihen, mitä seurajohto on tammikuun aikana onnistunut tekemään.

Villan hurjastelu alkoi kuun alussa, kun seura tiedotti kiinnittäneensä Philippe Coutinhon loppukauden mittaisella sopimuksella. Sopimukseen sisältyy osto-optio.

Vajaa viikko myöhemmin oli seuraavan pelaajahankinnan vuoro. Tällä kertaa seuraan saapui Ranskan maajoukkuepuolustaja Lucas Digne. Villa maksoi Dignestä 30 miljoonan euron siirtokorvauksen Evertonille.

Kuluvan viikon aikana positiiviset sopimusuutiset ovat saaneet jatkoa. Torstaina seura tiedotti, että englantilaistoppari Kortney Hause on allekirjoittanut vuoteen 2025 asti ulottuvan jatkosopimuksen. Hausen, 26, vanha sopimus olisi päättynyt kuluvan kauden jälkeen.

Tänään perjantaina oli jälleen jättimäisen sopimusuutisen vuoro. Kenties jopa se kaikkein merkittävin tammikuun aikana:

– Aston Villalla on ilo ilmoittaa, että Emiliano Martínez on allekirjoittanut jatkosopimuksen vuoteen 2027(!) asti, seuran tiedotteessa kerrottiin.

Arsenalista Villaan kesällä 2020 siirtynyt Martínez, 29, on esittänyt huimia otteita seurassa ja oli viime kaudella yksi Valioliigan parhaista maalivahdeista torjuen peräti 15 nollapeliä. Argentiinan maajoukkuevahti on yksi pelipaikkansa parhaista maailmassa, joten hänen kiinnittämisensä peräti viisivuotisella jatkosopimuksella on todella kova juttu Villalle.

Aston Villan tulevaisuus näyttää juuri nyt erittäin valoisalta. Steven Gerrard saapui seuran manageriksi viime vuoden lopulla, ja kuluvana vuonna on tehty vain hyviä asioita. Vain aika näyttää, kuinka korkealle Villa tulee lähivuosina nousemaan.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.