Tammikuun suurin hurjastelija siirtomarkkinoilla on kenties vähän yllättäenkin ollut Aston Villa. Manageriksi saapunut Steven Gerrard on saanut omilla kontakteillaan houkuteltua seuraan muun muassa Philippe Coutinhon Barcelonasta.

Lisäksi ryhmään on liittynyt laitapakki Lucas Digne ja viimeksi torstaina toppari Calum Chambers.

Villa on myös viime päivät ollut Juventuksen uruguyalaisen keskikenttäpelaajan Rodrigo Bentancurin perässä.

Skyn mukaan Aston Villa teki torinolaisille pelaajasta yhteensä noin 20 miljoonan euron tarjouksen. Lisäksi birminghamilaisseura olisi sitoutunut maksamaan erinäisiä bonuksia jälkikäteen viiden miljoonan edestä.

Juventus hylkäsi lähteen mukaan tarjouksen ja haluaa pelaajasta noin 25 miljoonaa euroa välittömästi kaupan yhteydessä. Torinolaiset joutuvat maksamaan tiettävästi jopa 30 prosenttia Bentancurin tulevasta siirtokorvauksesta tämän ex-seuralle Boca Juniorsille.

Osapuolet ovat niin Skyn kuin siirtoihin erikoistuneen toimittajan, Fabrizio Romanon mukaan erittäin lähellä silti yhteisymmärrystä.

Bentancur siirtynee jopa todennäköisesti vielä Aston Villaan ennen kuunvaihdetta.