Manchester Unitedin manageri Ralf Rangnick on vahvistanut, että nuori tunisialaispelaaja Hannibal Mejbri on nostettu seuran edustusjoukkueeseen.

Kesällä 2019 Manchester Unitediin siirtynyt Hannibal, 19, on pelannut alkukauden seuran reservijoukkueessa. Viime kuukausina keskikenttäpelaaja on kuitenkin viettänyt paljon aikaa Tunisian maajoukkueessa. Joulukuussa hän pelasi Arab Cupissa, jossa Tunisia eteni aina finaaliin saakka, ja tammikuussa hän oli mukana Afrikan mestaruusturnauksessa.

Hannibal debytoi Unitedin edustusjoukkueessa viime maaliskuussa valioliigaottelussa Wolvesia vastaan. Se on toistaiseksi hänen ainut esiintymisensä aikuisten sarjoissa, mutta vastuuta lienee luvassa loppukauden aikana.

[readmore from=Manchester-United]

– Olemme nostaneet Hannibalin mukaan joukkueeseen. Hän harjoittelee tästä lähtien säännöllisesti kanssamme ja on joukkueen vakituinen jäsen. Hän on myös osa joukkuetta huomisessa FA Cupin ottelussa, Rangnick kertoi MUTV:lle.

– Näin hänen pelaavan [Arab Cupin] finaalissa, ja tähän mennessä näkemäni perusteella uskon, että hän on lupaava lahjakkuus. Hän ansaitsee olla osa joukkuetta loppukauden ajan.

Manchester United kohtaa perjantaina FA Cupin neljännen kierroksen kotiottelussa sarjaporrasta alempana pelaavan Middlesbroughin. Ottelu potkaistaan käyntiin kello 22.

https://youtu.be/VRXh_EvcdHA

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.