Siirtoikkunan sulkeutumisesta on vasta tovi, mutta sen seuraavaan aukeamiseen valmistaudutaan eri puolilla jo täyttä vauhtia.

Toimittaja Fabrizio Romano kertoo torstaina uutisen, joka ei varmasti herätä hilpeyttä Newcastlessa.

Magpies oli tammikuun ikkunan aikana hyvinkin vakaissa aikeissa hankkia toppari Sven Botmanin Lillesta. Seura oli tiettävästi halukas tarjoamaan 22-vuotiaasta hollantilaisesta jopa 50 miljonaa euroa. Hänen markkina-arvonsa on Transfermarktin mukaan tätä nykyä 30 miljoonaa euroa.

Ranskan hallitseva mestari ilmoitti kuitenkin vauraalle tynesidelaisseuralle, että Botman on ”koskematon” – tästä ei oltu valmiita kuuntelemaan tarjouksia lainkaan.

Nyt Romano kertoo, että Ajaxin kasvatin edustajat ovat neuvotteluissa AC Milanin johdon kanssa tämän siirrosta ensi kesänä. Milan tulee kiinnittämään uuden topparin, ja Botman on seuran ykköstavoite. Puolustajan sopimus Ranskassa jatkuu vuoteen 2025.