West Hamin manageri David Moyes selitti sunnuntain Leicester-ottelun jälkeen medialle, miksi kohupelaaja Kurt Zouma jäi viime hetkillä pois kokoopanosta.

– Kun hän meni kentälle (lämmittelyyn), hänestä tuntui, ettei pelaaminen ole mahdollista. Käskimme Issa Diopia valmistautumaan (pelaamaan). Kyse on vatsapöpöstä, todennäköisesti jostakin, jota hän on syönyt, Moyes kommentoi Sky Sportsille.

Manageri kertoi toivovansa, ettei toppari Zouman eläinrääkkäystapaus tahri West Hamin mainetta seurana.

– Hän oli sairas ennen peliä. Hän halusi pelata, ja mekin halusimme hänen pelaavan. Hän oli sairaana yön aikana. Hän pysyi kaukana muista pelaajista eikä syönyt paljoa.

Lue lisää: Liverpool-legendalla ”ei lainkaan myötätuntoa” sairastuneelle Kurt Zoumalle: ”Se kissa ei tehnyt mitään väärää”

– Toivon meidän muuttaneen hieman sitä, millä tavalla West Ham nähdään, mutta enemmänkin kentällä. Meillä on hyvä, mielenkiintoinen nuori joukkue, jota yritämme kehittää.

Moyesin mukaan seura on tehnyt loistavaa työtä Itä-Lontoossa. Muun muassa nuoret kannattajat ovat aktivoituneet.

– Meidän ei pitäisi antaa jonkin tämän kaltaisen turmella sitä, mitä täällä on tapahtumassa. Virhe on tehty, ja löytyy managereita ja pelaajia, jotka ovat tehneet virheitä. Sitä haluaisi tuntea, että on anteeksiantoa. Anteeksi on pyydetty.

Lähde: Mirror

Lue lisää: Leicester sai jälleen kerran pettyä – West Ham iski arvokkaan tasoituksen lisäajalla