Newcastlen entisen keskikenttäpelaajan Jermaine Jenasin mukaan joukkueen kannalta olisi ”katastrofaalista”, jos Kieran Trippierin jalkavamma osoittautuisi vakavaksi.

– Kyllä, hän on jo nyt niin tärkeä (pelaaja) heille, Jenas sanoo BBC:n verkkosivuilla.

Englannin maajoukkuemies oli yksi Newcastlen tammikuun profiilihankinnoista. Oikealla laidalla operoiva Trippier on heti vastannut huutoon ja tehnyt tärkeitä maaleja putoamista vastaan taistelevalle joukkueelle.

Sunnuntain Aston Villa -voiton jälkeen Trippier kuitenkin poistui stadionilta kyynärsauvojen kanssa saatuaan iskun jalkaansa.

Trippier, 31, tunnetaan muun muassa vapaapotkuspesialistina, mutta Jenasin mielestä hänellä on paljon muitakin avuja.

– Hänen taitojensa ohella puhun hänen persoonastaan – ja vaikutuksesta, joka hänellä on ollut joukkuekavereihin. Se on auttanut heitä alkamaan kääntää kurssia tilanteessa, jossa he ovat. En pelannut Trippierin kanssa Tottenhamissa, koska olin lähtenyt ennen kuin hän tuli, mutta tunnen paljon pelaajia, jotka pelasivat hänen kanssaan.

– He ovat kertoneet minulle, millainen hän on – sellainen, joka pitää päänsä kylmänä pukuhuoneessa ja tuo rauhoittavaa vaikutusta ympärilleen kentällä, pallon kanssa ja ilman sitä.

Lue lisää: Newcastlen voitto kävi kalliiksi? Kieran Trippier poistui kyynärsauvojen avulla