Yksi Liverpoolin suurimmista sankareista sunnuntain Liigacupin loppuottelussa oli 23-vuotias irlantilaismaalivahti Caoimhin Kelleher, joka oli tolppien välissä kilpailun kaikissa otteluissa tällä kaudella. Valioliigassa vastuuta on kantanut tuttuun tapaan Alisson Becker.

Kelleher teki maalittomaksi jääneen ottelun aikana useamman hyvän torjunnan ja laukoi vieläpä ratkaisevan osuman rangaistuspotkukilpailussa Chelsean verkkoon, kun Liverpool nappasi 11–10-voiton.

– On niin mukavaa, että se (Kelleherin valinta) tuotti tulosta. Hän ansaitsee sen, manageri Jürgen Klopp hehkutti.

– Minä olen kahta asiaa, jalkapallomanageri ja ihminen. Tällä kertaa ihminen voitto. Hän on nuori poika. Me vaadimme häneltä paljon. Hän alkaa pelata kilpailussa, sitten pääsemme loppuotteluun, ja minä olisin kertonut hänelle, ettei hän saa pelata…

Lue lisää: Mieletön finaali! Liverpoolin ja Chelsean supertrilleri ratkesi vasta pilkuilla – maalivahditkin pääsivät vetämään

Klopp sanoi, että hyökkääjänä nuorena pelannut Kelleher ansaitsee nyt päästä Liverpoolin harjoituskeskuksen seinälle, jolle ovat päässeet ne seuran maalivahdit, jotka ovat voittaneet jotakin.

– Se on melkoinen tarina siitä, kun näin hänet ensimmäisen kerran poikana. Tänä päivänä hän on mies ja uskomaton lahjakkuus.

– Kelleher on maailman paras kakkosmaalivahti. Hänen pelinsä oli uskomaton. Kakkosvahdin elämä on sellaista, että on vain oltava valmis, kun kutsu tulee.

Klopp laski, että Kelleher venyi ainakin kahteen todelliseen huipputorjuntaan ottelun aikana.

– Luultavasti niitä oli enemmän, joten hän todisti, että valinta avauskokoonpanoon oli täysin oikea. Sitten erittäin näyttävässä rangaistuspotkukilpailussa hän näytti koko taitovalikoimansa.

Lähde: BBC

Lue lisää: Katso: Chelsea vaihtoi Kepan kentälle rangaistuspotkukilpailuun: Nolla torjuntaa ja oma pilkku taivaisiin – näin kommentoi Thomas Tuchel

Voit katsoa Viaplayn videon kahdesta viimeisestä pilkusta alta.