Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Scott McTominay on pettynyt siihen, että seuralegendojen mielestä Unitedin pelaajat luovuttivat sunnuntaina 1-4-tappiossa Manchester Cityä vastaan.

Gary Neville ja Roy Keane pettyivät pahasti Unitedin esitykseen ja kyseenalaistivat pelaajien motivaation.

[readmore from=Manchester-United]

– He olivat häpeällisiä viimeisten 25 minuutin ajan. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun Ralf Rangnick (väliaikaismanageri) johdatti heidät kunnon joukkuetta vastaan ja he saivat kunnon läksytyksen, kommentoi Neville Goalin mukaan.

– He heittivät pyyhkeen kehään, mikä on häpeällistä. Kuka johtaa pukuhuonetta? Näitä kavereita tuntuu kiinnostavan enemmän, ”Miltä minä näytän? Miltä hiukseni näyttävät? Ovatko kenkäni hienot?” Ego on jätettävä ovelle, kun pelaa Manchester Unitedissa, jatkoi Keane.

Derbyssä täydet minuutit pelanneelta McTominaylta, 25, kysyttiin seuralegendojen kommenteista pelin jälkeen, ja hän myönsi, että Nevillen ja Keanen sanat eivät tuntuneet hyvältä.

– Minun näkökulmastani, kentältä, on vaikea nähdä, mitä ympärillä tapahtuu, mutta jos ihmiset sanovat niin, niin olkoon sitten niin, kommentoi McTominay Sky Sportsille.

– Heillä kaikilla on oikeus omaan mielipiteeseensä, mutta minä olen todella pettynyt, jos ihmiset ajattelevat niin.

– Minun on katsottava ottelu uudestaan ja nähtävä [pelaajien] kehonkieli ja sellaista, mutta minua tuollainen satuttaa. Jos tuollaiselle joukkueelle (Citylle) antaa liikaa aikaa toisella puoliajalla, niin siitä rangaistaan. Niin yksinkertaista se on.

Voit katsoa Viaplayn videon Riyad Mahrezin 3-1-maalista alta.