Entinen valioliigapelaaja Jamie O’Hara ehdottaa yksinkertaista ratkaisua Manchester Unitedin ongelmiin.

United on nyt ”alisuorittanut” jo useamman vuoden ajan, ja monen mielestä vika on nimen omaan pelaajissa eikä valmennusjohdossa.

– Miksi he eivät palkkaa Roy Keanea? Ei manageriksi, mutta miksi Roy Keane ei ole jossakin roolissa mukana Manchester Unitedissa. Kertokaa minulle, miksi hän ei ole mukana, O’Hara ihmettelee talkSPORT-kanavalla.

Tulisieluinen Keane oli Unitedin vuosituhannen vaihteen menestysvuosien kapteeni, jonka vaatimustaso oli aina korkea. Löysäilijät saivat kuulla häneltä kunniansa välittömästi.

Lue lisää: Manchester Unitedin pelaaja pettyi seuralegendojen kommentteihin: ”Minua tuollainen satuttaa”

Tv-asiantuntijana tätä nykyä toimiva Keane, 50, kritisoi Unitedin pelaajia poikkeuksellisen kovin sanoin sunnuntain derbytappion jälkeen.

– Hän ei ole ainoastaan ex-pelaaja, vai mitä? Hän oli Valioliigan menestyksekkäimmän joukkueen kapteeni. Kaiketi, jos minä olisin Man Unitedissa ja kuulisin häntä joka viikko Skylla, haluaisin jonkun tuollaisen omaan jalkapalloseuraani, toteaa O’Hara.

Lue lisää: Roy Keane lyttäsi täysin Manchester Unitedin esityksen derbyssä: ”Se oli häpeällistä”

– Minä katson tätä Manchester Unitedin joukkuetta, ja se on täynnä lahjakkuutta. En kuitenkaan tiedä, löytyykö heiltä minkäänlaista sydäntä, intohimoa. En tiedä, onko se poistumassa lajista. Ehkä ne ovat huolissaan siitä, että Roy Keane tulee sisään ja pahoittaa ihmisten mielen. Mielestäni tuollaista tarvitaan jalkapallossa.