Manchester United putosi viime viikolla Mestarien liigasta ja samalla varmistui se, että seura päättää jo viidennen kautensa putkeen ilman pokaalia.

Punaisten paholaisten kausi on muutenkin päättymässä melkoiseen katastrofiin, sillä paikka ensi kaudeksi Mestarien liigaan on valumassa käsistä. United on tällä hetkellä Valioliigan kuudennella sijalla, ja se on neljä pistettä perässä neljäntenä olevaa Arsenali, joka on pelannut yhden pelin vähemmän.

Ranskalaislehti L’Equipe teki tällä viikolla listauksen Valioliigan parhaiten tienaavista pelaajista. Palkkatilastoja katsomalla huomaa, että Manchester Unitedin toimistolla on ison pohdinnan paikka.

Valioliigan viidestä eniten tienaavasta pelaajasta peräti neljä pelaa Manchester Unitedissa. Aivan käsittämätön määrä menestykseen nähden.

Valioliigan parhaiten palkattu pelaaja on Cristiano Ronaldo, joka nauttii 26,4 miljoonan punnan vuosipalkkaa.

Toiseksi eniten tienaa Manchester Cityn Kevin De Bruyne. Belgialaistähden palkkatulot ovat 20,4 miljoonaa puntaa vuodessa.

Kolmanneksi suurinta palkkaa nauttii Man Unitedin ykkösvahti David de Gea. Kuluvan kauden aikana maalivahtieliittiin palannut espanjalainen kuittaa 19,2 miljoonan punnan vuositienestit.

Man Unitedin viime kesän suurhankinnat, Raphaël Varane ja Jadon Sancho, sijoittuvat listan neljännelle ja viidennelle sijalle. Borussia Dortmundista kotimaahansa palannut Sancho tienaa 18 miljoonaa, ja Real Madridista Manchesteriin siirtynyt Varane 15,6 miljoonaa puntaa.

TOP5: Valioliigan eniten tienaavat pelaajat

  1. Cristiano Ronaldo, Manchester United – £26,4m
  2. Kevin De Bruyne, Manchester City – £20,4m
  3. David de Gea, Manchester United – £19,2m
  4. Jadon Sancho, Manchester United – £18m
  5. Raphaël Varane, Manchester United – £15,6m