Englannin A-maajoukkueen entinen ykkösmaalivahti Joe Hart kertoi aiemmin uutisoituun tapaan In The Stiffs -podcastissa keskustelustaan Man Cityyn aikoinaan saapuneen Pep Guardiolan kanssa.

Samassa yhteydessä veskari puhui myös vastaavasta neuvonpidosta Nuno Espírito Santon kanssa, tämän lyhyen Tottenham-pestin alussa. Portugalilaisen tyyli puhua oli Hartin mukaan vielä Guardiolaa paljon suorempi.

– Seurassa oli menossa isojen muutosten jakso, ja Nuno kutsui minut puheilleen. Tiesin että joukkueeseen oli tulossa uusi maalivahti.

Itsekin urallaan maalivahtina toimineen valmentajan viesti kyseisessä keskustelussa oli tyly.

– Tehdään asia selväksi. Mitä tahansa tapahtuukin, sinä et potkaise palloa tänä vuonna, Hart sanoo Nunon ladelleen. Jatko oli yhtä selkeää.

– Olet vapaa toimimaan urheilutoimenjohtajan kanssa löytääksesi tien ulos tästä seurasta. Tee niin kuin haluat.

Valmentajan näkemys oli, että kaikki on Hartin kohdalta jo ohi. Hän myöntää miettineensä, oliko se todella tilanne.

– Hän sanoi että uskoo jokaisen pelaajana kohdalla tulevan joskus eteen tilanteen, jossa keho ei enää riitä. Hän sanoi minun olleen tuolloin siinä pisteessä. Menin kotiin täysin tyrmistyneenä ja mietin, että tämä oli tässä, en jaksa enää.

Espírito Santo sai lähteä Tottenhamin ohjaksista alle puolessa vuodessa. Hart viipyi seurassa lähes vuoden, siirtyen elokuussa 2021 nykyisen työnantajansa, Celticin palvelukseen.