West Hamin ja Englannin keskikenttäpelaaja Declan Rice, 23, on jo pidemmän aikaa ollut siirtohuhujen kohteena. Valioliigan eliittiin nousseen Ricen perässä on uutisoitu olevan ainakin Chelsean ja Manchester Unitedin.

West Hamin manageri David Moyes ei kuitenkaan aio päästää irti kultakimpaleestaan.

– Ensimmäiseksi haluan sanoa, että hän ei ole myynnissä. Mutta viime kesänä 100 miljoonaa puntaa olisi ollut halpa hinta hänestä. Nyt 150 miljoonaa olisi minimi. Mutta hän ei ole myynnissä, Moyes totesi BBC Sportille.

Hieman samanlaisessa tilanteessa Ricen kanssa on ollut jo pidemmän aikaa Tottenhamin kapteeni Harry Kane. Spurs hylkäsi viime kesänä neljä tarjousta hyökkääjästään Manchester Cityltä.

– Seurasin, mitä Tottenham teki Harry Kanen kanssa, vaikkakin vähän eri tavalla. He asettivat hänelle hinnan, ja jos sitä ei makseta, hän ei lähde mihinkään. Ja he ovat pitäneet hänet. Seurat johtavat tilannetta monella eri tavalla, koska heillä on sopimukset. Tällä hetkellä meillä on sopimus Declanin kanssa (päättyy kesällä 2024), Moyes jatkoi.