Liverpool voitti Valioliigan iltapäiväpelissä Watfordin lukemin 2-0, ja otti ainakin toistaiseksi sarjan kärkipaikan Manchester Cityltä, joka pelaa oman ottelunsa Burnleyn vieraana kello 17 Suomen aikaa alkaen.

Ottelun alkuvaiheet etenivät kenties yllättävänkin tasaisissa merkeissä, ja Hornets pääsi kokeilemaan maalintekoa muutamaankin otteeseen.

20 peliminuutin jälkeen vieraiden Juraj Kucka oli jo muuttamassa lukemiki 0-1, mutta Alisson venyi kovaan torjuntaan. Lähes heti tämän jälkeen isännät siirtyivät johtoon Diogo Jotan osumalla. Syöttömerkinnän kirjautti vasta toisessa valioliigastartissaan kaudella esiintynyt Joe Gomez. Maalin jälkeen hallinta siirtyi selkeämmin Liverpoolille.

Watford jäi tilastoissa taakse pikku hiljaa enemmän, muttei suinkaan ollut luovuttanut.

Viimeisen niitin vieraiden arkkuun iski vaihtomies Fabinho. Loppulukemat syntyivät 89. peliminuutilla rangaistuspotkusta.

Watford on nyt pelannut kolme ottelua viimeisellä säilyjän paikalla olevaa Evertonia enemmän, ja on Toffeesia taulukossa kolme pinnaa perässä.