Ajaxin keskikenttäpelaaja Davy Klaassen varoittaa päävalmentajaansa Erik ten Hagia siirtymästä Manchester Uniediin.

Ten Hag, 52, on lehtitietojen mukaan yksi Unitedin pääehdokkaista uudeksi managerikseen. Joulukuusta 2017 lähtien Ajaxia luotsannut hollantilaisvalmentaja on voittanut nykyisessä seurassaan kahdesti Hollannin liigamestaruuden ja cupin sekä johdattanut joukkonsa Mestarien liigan välierävaiheeseen.

Evertonissa kaudella 2017-18 pelannut Klaassen, 29, ymmärtää, miksi United on kiinnostunut ten Hagista, mutta hän toivoo käskyttäjänsä jäävän Hollantiin.

– Hän on pärjännyt meidän kanssa hyvin vuosien ajan ja Manchester Unitedilla on mennyt vuosia huonosti, kommentoi Klaassen Algemeen Dagbladille Goalin mukaan.

– Hän voi myös jäädä tänne. Toivon niin.

Viime viikolla ten Hagilta kysyttiin Sport 1:n haastattelussa huhuista, jotka ovat viemässä häntä Manchesteriin.

– Keskittymiseni on ainoastaan Ajaxissa, mutta jalkapallossa ei voi ikinä tietää.

– En halua sulkea mitään pois. Toivon, että ihmiset täällä ymmärtävät, jos jossain vaiheessa päätän ottaa seuraavan askeleen.

– Kaikki tuntevat toisensa tällä alalla. Muiden seurojen edustajien kanssa käydään aina keskusteluja, se on normaalia.

– Manchester United on hieno seura, jolla on hienot kannattajat, mutta voin vain toistaa itseäni: keskityn täysin Ajaxiin. Suunnittelemme jo ensi kautta.

Ten Hagin ja Ajaxin sopimus on voimassa kesään 2023 saakka. Manchester United pelaa kuluvan kauden loppuun väliaikaismanageri Ralf Rangnickin komennossa.