Poliisi kutsuttiin perjantaina Manchester Unitedin harjoituskeskukseen, kun noin 30-päinen kannattajaryhmä saapui paikalle protestoimaan seuran jenkkiomistajia, Glazereitä, vastaan.

ESPN:n mukaan United joutui lukitsemaan Carrington-harjoituskeskuksensa etuportit ja ohjaamaan tapahtumahetkellä paikan päällä olleet vierailijat takakautta ulos. Tämän jälkeen paikalle kutsutut poliisit pitivät huolen siitä, että tilanne rauhoittuu.

Viime vuonna järjestetyissä protesteissa kannattajat onnistuivat murtautumaan sekä harjoituskeskukseen että Old Traffordille, mutta tällä kertaa mielenosoitus oli huomattavasti maltillisempi.

Man Unitedin kannattajat aikovat kuitenkin jatkaa mielenosoituksiaan lauantaina, kun joukkue kohtaa kotikentällään Norwichin. Kannattajat aikovat saapua Old Traffordille vasta 17 minuuttia aloituspotkun jälkeen, eli yhden minuutin myöhässä jokaista Glazerien omistusvuotta kohden.

– Me kaikki tiedämme, että jalkapallo on intohimoa ja tunteita herättävä peli. Ymmärrämme kaikki, että kannattajamme ovat pettyneitä asemaamme sarjataulukossa. Mutta uskon edelleen, että kannattajamme ovat Englannin parhaita, ja niin kauan kuin he tekevät tuon mielenosoituksen rauhanomaisella tavalla ja tukevat joukkuetta stadionilla, heillä on oikeus ilmaista mielipiteensä, Unitedin väliaikaisluotsi Ralf Rangnick kommentoi suunniteltua protestia.

Man United ja Norwich kohtaavat lauantaina Suomen aikaa kello 17:00 alkavassa ottelussa.

So before Norwich at home there’s a glazer protest these are the details: