Mestarien liigan välierät jatkuvat tiistaina, kun Liverpool matkustaa Villarrealin vieraaksi. Liverpool nousi avausosan voiton myötä myös NordicBetin papereissa Mestarien liigan voittajasuosikiksi.

Liverpool voitti Villarrealin avausosassa maalein 2-0. Näin ollen Liverpoolilla on jo vähintään toinen jalka finaalissa.

Samaan aikaan toisessa välierässä tilanne on kutkuttavampi. Manchester City voitti avausosassa Real Madridin kotikentällään maalein 4-3. Real Madrid varmisti juuri La Ligan mestaruuden, joten kaikki paukut on nyt Mestarien liigan puolella.

NordicBetin papereissa Cityn ja Real Madridin tasaväkinen asetelma on nostanut Liverpoolin tällä hetkellä mestarisuosikiksi. Liverpoolin mestaruuden kerroin on tällä hetkellä jäljellä olevista joukkueista pienin, 2.00.

UEFA Super Cupin finaali pelataan ensi syksynä Helsingissä. Näin ollen Liverpool on tällä hetkellä peliyhtiön papereissa todennäköisin UCL-joukkue Helsingin Olympiastadionilla. Vastustajaksi povataan tällä hetkellä RB Leipzigia, joka on NordicBetin papareissa ykkössuosikki Eurooppa-liigan voittajaksi.

Lähde: NordicBetin tiedote