Liverpool eteni vaikeuksien kautta Mestarien liigan finaaliin, kun se kaatoi tiistai-iltana Villarrealin vieraskentällä maalein 3-2 ja nappasi finaalipaikan yhteismaalein 5-2. Mohamed Salah haluaa kohdata finaalissa Real Madridin ja maksaa kalavelat vuodelta 2018.

Salah syötti Liverpoolin kirin aloittaneen 2-1-osuman, jonka viimeisteli Fabinho. Salahin mukaan Liverpoolin kopissa riitti keskustelua ottelun tauolla, kun Villarreal oli noussut ensimmäisen puoliajan jälkeen yhteismaaleissa 2-2:een.

– Ensimmäinen puoliaika oli vaikea, mutta sitten pääsimme pukukoppiin. Valmentaja (Jürgen Klopp) puhui ja me pelaajat myös puhuimme paljon toisillemme. Se osoittaa, kuinka paljon luonnetta pukukopista löytyy. Se osoittaa, että olemme huippujoukkue. Sen takia pystyimme iskemään takaisin hävittyämme ensimmäisen puoliajan 0-2. Se tekee voitosta vielä erityisemmän, Salah kertoi BT Sportille.

Mestarien liigan toinen välierä pelataan tänään, tiistaina. Manchester City voitti kotikentällään Real Madridin ensimmäisessä osaottelussa maalein 4-3. Salah sanoi haluavansa kohdata Real Madridin Pariisin finaalissa.

[readmore from=liverpool]

– Haluan pelata Madridia vastaan, jos olen ihan rehellinen. City on todella kova joukkue. Olemme pelanneet heitä vastaan useampaan otteeseen tällä kaudella. Henkilökohtaisesti haluaisin kohdata Madridin, koska hävisimme heille finaalin (Kiovassa vuonna 2018), joten haluan kohdata heidät ja toivottavasti voittaa heidät, Salah sanoi.

Liverpoolilla riittää pelattavaa loppukaudesta. Se taistelee yhä peräti neljän pokaalin voittamisesta. Liigacupin voitto tuli jo aiemmin. Sarjassa se on pisteen perässä kärjessä olevaa Man Cityä ja edessä siintää FA Cupin ja Mestarien liigan finaalit. Kvartetin voittaminen olisi melkoinen temppu.

– Ehdottomasti. Se on jotain, mikä ei ehkä kauden alussa ole mielessä, koska keskityn aina Valioliigaan ja Mestarien liigaan, mutta nyt olemme lähellä tuota kaikkea, joten miksipä ei?

LUE MYÖS: