Konkariluotsi Roy Hodgson uskoo, että hänen aikansa Valioliigassa on nyt lopullisesti ohi.

Hodgson, 74, ilmoitti jo viime kauden päätteeksi jäävänsä eläkkeelle, mutta pyörsi päätöksensä tammikuussa ja teki sopimuksen Watfordin kanssa.

Watfordin putoaminen Valioliigasta käytännössä sinetöityi viime viikonloppuna, kun joukkue hävisi kotiottelunsa Burnleylle 1-2. Watfordin piste-ero putoamisviivan paremmalle puolelle on 12 pistettä, kun enää neljä ottelukierrosta on jäljellä. Kaikkien taivaankappaleiden tulisi olla kohdillaan, jotta Watford onnistuisi vielä sarjapaikkansa säilyttämään.

Hodgson ilmoitti keskiviikkona, ettei hän jatka Watfordin peräsimessä enää ensi kaudella. Samalla hän kertoi, ettei usko työskentelevänsä enää Valioliigassa.

– Kyseessä oli lyhytaikainen sopimus, Hodgson kertoi Sky Sportsille viitaten Watford-pestiinsä.

– Tein selväksi, että sen [sopimuksen] pitää olla lyhytaikainen. Otin sen työn vastaan ja poistuin eläkkeeltä tehdäkseni juuri tämän tietyn työn.

– Nyt se työ on valitettavasti päättynyt, mutta olen nauttinut ajastani. En usko, että minun nimeäni nähdään enää jatkossa Valioliiga-jalkapallon parissa.

– Täällä [Valioliigassa] työskentely on erittäin vaativaa, ja mielestäni olen ansainnut vetäytyä tästä hommasta syrjään, nauttimaan vapaa-ajasta vaimoni ja poikani kanssa.

Hodgson aloitti valmennusuransa jo vuonna 1976 ruotsalaisseura Halmstadsissa. Liki 50 vuotta kestäneen valmennusuransa aikana hän työskenteli 18 eri seurajoukkueessa sekä neljässä eri maajoukkueessa.