Manchester Cityn 51-vuotias manageri Pep Guardiola laukoi hiljattain totuuksia kilpakumppani Liverpoolista, muistuttaen että punaisilla on viimeisiltä 30 vuodelta tilillään vain yksi kotimainen pääsarjamestaruus. Liverpoolin Jürgen Klopp (54 vuotta) ojensi kollegaansa isälliseen tyyliin omassa presstilaisuudessa.

Minulla oli managerina hiljattain vastaava kokemus, saksalainen kertoi viitaten kommenttiinsa Tottenhamin pelitavasta. Nyt juuri tähän Kloppin tarkoittamaan kokemukseen oman kantansa ottaa sarjassa viidettä tilaa pitävän Tottenhamin luotsi Antonio Conte. Myös italialainen alleviivaa omaa kokemustaan työssä.

– Jürgen on älykäs ihminen, joka oli pelin jälkeen vähän turhautunut. Jokaiselle valmentajalle on kuitenkin tärkeää muistaa keskittyä vain omaan joukkueeseensa. Kun keskittyy sen sijaan vastustajaan, on kyseessä selityksen tai tekosyyn keksiminen sille että oma työ ei ole onnistunut.

Myös jatkon sävy oli Kloppia kaksi vuotta nuoremman valmentajan taholta opettavainen.

– Tiedän että välillämme on molemminpuolinen kunnioitus. Tämä on kuitenkin hyvä tilaisuus oppia keskittymään vain omiinsa. Rehellisesti sanoen pään kylmänä pitäminen heti otteluiden jälkeen ei ole helppoa.

Lähde: The Guardian

LUE MYÖS:

Liverpoolin pistemenetys sai Jürgen Kloppin kritisoimaan Tottenhamin pelitapaa: ”Makasivat vain alhaalla..”

Nokittelu jatkuu tasoillaan: Liverpoolin Jürgen Klopp vastasi Man Cityn Pep Guardiolan heittoon

Antonio Conte vaatii Tottenhamia löytämään voittamiseen vaadittavan tekijän: ”Siitä tulee sinulle huume”