Manchester Cityn manageri Pep Guardiola sanoi sunnuntain Newcastle-ottelun jälkeen tuntevansa että ”jokainen englantilainen kannattaa Liverpoolia”, lisäten perään kuitin kotimaisista mestaruuksista.

Jo tiistaina seuraavan valioliigaottelunsa pelaavan Liverpoolin vastapeluri Jürgen Kloppin oli varmaankin pressitilaisuudessa lähes mahdotonta väistää aihetta. Saksalainen otti tapansa mukaan asiaan filosofisen, mutta samaan aikaan virnuilevan kannan.

– Minä asun Liverpoolissa, ja täällä varrmasti moni kyllä haluaa meidän voittavan. Mutta jopa täällä niin ajattelee korkeintaan 50 prosenttia ihmisistä.

Klopp lisäsi toki myös ymmärtävänsä tilanteen ja tietävänsä mistä on kyse.

– Minulla oli managerina hiljattain vastaava kokemus, jossa sanoin jotain mitä en välttämättä sanoisi uudelleen. Puhuin Tottenhamin pelitavasta ja sanoin että silti he ovat viidentenä. Se tuntui sillä hetkellä hyvältä asialta sanoa, mutta luultavasti ei kuitenkaan ollut.

Mainittu kommentti todella kuultiin hiljattain; lauantaina.

– En tiedä millainen Pepin tilanne oli, mutta minulla ei ole sellaista oloa että koko maassa kannatettaisiin meitä. Kun olemme muualla, tuntuu oikeastaan päinvastaiselta.

Lähde: BBC