Liverpoolin kenties tärkein pelaaja, Mohamed Salah, koki kovia lauantaina pelatussa FA Cupin finaalissa ja joutui jättämään kentän jo reilun puolen tunnin pelin jälkeen.

Salah’n tilanne säikäytti etenkin Liverpoolin kannattajat, sillä joukkueella on kahden viikon päästä edessään Mestarien liigan finaali.

Liverpoolin manageri Jürgen Kloppin kommentit Salah’n tilanteesta FA Cupin finaalin jälkeen olivat kuitenkin huojentavia. Saksalaisluotsin mukaan kyse ei ollut mistään vakavasta vammasta ja Salah vaihdettiin kentältä varotoimenpiteenä.

– Meidän piti vaihtaa Mo kentältä jo aikaisessa vaiheessa, mikä ei ollut siistiä, mutta se oli minun päätökseni. Kyse oli varotoimenpiteestä, Klopp sanoi.

– Mo sanoi minulle, että hän voi jatkaa [pelaamista], mutta minä kielsin sen, koska harvemmin mikään vamma paranee pelin aikana.

[readmore from=Liverpool]

Kloppin kommenttien perusteella Salah nähdään tositoimissa vielä tämän kauden aikana. Mikään satavarma asia se ei kuitenkaan ole, vai onko sittenkin?

Kun toimittajat utelivat Salah’lta, pystyykö hän pelaamaan Mestarien liigan finaalissa, egyptiläinen antoi suoran vastauksen.

– Olen kunnossa. Tietenkin pystyn pelaamaan, Salah sanoi.

Salah on ollut tällä kaudella joukkueensa paras maalintekijä. Valioliigassa hän on tehnyt 22 maalia ja on kiinni maalipörssin voitossa ennen päätöskierrosta.