Manchester Unitedin keskikenttäpelaajan Paul Pogban edustajat tapaavat Juventuksen tänään, maanantaina, Torinossa, kertoo Sky Sports.

Pogban, 29, sopimus Unitedin kanssa päättyy ensi kuussa, ja hänen odotetaan siirtyvän Englannin ulkopuolelle.

[readmore from=Manchester-United]

Juventus otti ensimmäisen askeleen kutsumalla Pogban agentin Rafael Pimentan neuvottelemaan Italiaan. Pogban edellinen agentti Mino Raiola menehtyi huhtikuussa 54 vuoden iässä.

Sky Sportsin mukaan myös Real Madrid ja Paris Saint-Germain tarkkailevat Pogban tilannetta, mutta ranskalaistähti ei ole myöskään sulkenut pois mahdollisuutta jäädä Valioliigaan.

Uutisoimme viime viikolla Skyn ja Athleticin tietojen pohjalta, että Pogba harkitsi vakavissaan Manchester Cityn ”mairittelevaa” tarjousta, mutta hänen edustajansa ilmoittivat Unitedin paikallisvastustajalle, että Pogba jatkaa uraansa jossain muualla. Tiettävästi Pogba on vakuuttuneempi toisen, nimeämättömän seuran tarjoamasta kokonaispaketista.

Juventus ei kykene tarjoamaan Pogballe taloudellisesti yhtä hyvää pakettia kuin hänen muut kosiskelijansa, mutta Italian suurseura toivoo Pogban valitsevan heidät projektinsa perusteella.

Jos siirto Juventukseen toteutuu, kyseessä olisi jo toinen kerta, kun Pogba siirtyy torinolaisjätin riveihin ilmaiseksi Manchester Unitedista. Pogba edusti Unitedia ensimmäisen kerran jo vuosina 2009-2012, kunnes siirtyi Juventukseen, joka kauppasi hänet neljän kauden jälkeen takaisin Manchesteriin silloisella maailmanennätyssummalla, 105 miljoonalla eurolla.

Pogba on pelannut Manchester Unitedin edustusjoukkueessa kaikkiaan 233 ottelua tehden niissä yhteensä 39 maalia ja syöttäen 51. Hän on voittanut seurassa kertaalleen Eurooppa-liigan ja liigacupin mestaruudet. Pogban kuluva kausi tuli päätökseen viime kuun puolivälissä pohjevamman takia.