Burnleyn taistelu valioliigapaikan säilyttämisestä jatkuu torstaina, kun joukkue kohtaa kauden toiseksi viimeisessä ottelussaan Aston Villan vieraskentällä. Claretsin sarjasija on tällä hetkellä 18., ja putoaminen Mestaruussarjaan on edessä mikäli edellä olevia Leedsiä tai Evertonia ei tavoiteta.

Tilapäismanageri Mike Jackson näki sunnuntaina joukkueensa taistelun, jonka se lopulta hävisi Harry Kanen tekemän rankkarimaalin vuoksi Tottenhamille. Tuomio aiheutti keskustelua, eikä valmentaja sitä edelleenkään mieluusti oikeaksi näe.

– Se on nyt kuitenkin mennyttä, ja olen sanonut asiasta sen mikä piti sanoa. Olin tuomiosta ärsyyntynyt, mutta en halua peittää aiheella sitä, että joukkueen esitys ottelussa oli vahva.

Taistelua ja yhteishenkeä ei Burnleyltä tuossa pelissä todella puuttunut, eikä tilanne niiden suhteen ole heikkenemään päin.

– Loukkantuneet pelaajamme ovat isoja hahmoja silloinkin kun eivät pysty pelaamaan. Matej Vydra, en voi uskoa että näin hänet täällä tänään! Hän kuitenkin haluaa olla mukana, samoin kuin Ash(ley Westwood). He tietävät miten isoista asioista on kyse, ja haluavat tukea joukkuetta.

Viime kuun West Ham -ottelussa tapahtunut Westwoodin loukkaantuminen oli yksi kauden karmeimmista.

Jackson saattaa saada viimeisiin rutistuksiin mukaan hurjan määrän kokemusta.

Jay Rodriguez on paranemassa, hänen paluunsa on mahdollinen. James Tarkowski ja Ben Mee juoksevat nurmella samoin kuin Johann Gudmundsson. He käyvät läpi testejä, mikä on iso boosti meille.

LUE MYÖS:

Tottenhamin stadionin rangaistuspilkku kului taas – Burnleyn raivopäinen taistelu ei riittänyt

Chelsea kaatoi West Hamin viime hetken osumalla – Burnleylle elintärkeä voitto putoamistaistelussa

Burnley hiipimässä kuitenkin Valioliigaan myös ensi kaudeksi? ”Voimme luottaa vain itseemme”