Jorginho kuuluu Chelsean ehdottomiin luottopelaajiin.

Hänen nykyinen sopimus Chelsean kanssa päättyy ensi kauden jälkeen. Jatkosopimusta ei ole toistaiseksi syntynyt.

Jorginhon agentti João Santos on tunnettu siitä, miten aktiivisesti hän puhuu asiakkaansa asioista lehdistölle. Santos on jo vuosien ajan puhunut mediassa Jorginhon mahdollisesta paluusta Italiaan.

Italialaismedian mukaan Juventus oli jälleen kiinnostunut Jorginhosta ja tapasi Santosin, mutta torinolaisjätti sai kuulla pelaajan haluavan jatkaa uraansa Chelseassa.

Italialainen radiokanava 1 Station Radio haastatteli Santosia, joka otti kantaa Jorginhon teoreettiseen paluuseen.

– Jorginho on pelannut korkeimmalla tasolla jalkapalloa noin 6-7 vuoden ajan. Lisäksi on muistettava, että hän pelaa Valioliigassa, joka on tärkeämpi sarja kuin Serie A. Jorginho on myös Euroopan mestari ja hän voitti viime kaudella Mestarien liigan. Juventuksen edustajat eivät ole soittaneet minulle, koska he tietävät, ettei Chelseassa tapahdu mitään ilman lisenssiä, Santos totesi viitaten seuralle asetettuihin pakotteisiin ja omistajanvaihdokseen.

Santosin mukaan Jorginho haluaa tehdä jatkosopimuksen Chelsean kanssa.

– Tietenkin Jorginhon kaltainen pelaaja sopisi moneen italialaiseenkin seuraan, mutta aluksi katsotaan, mitä Chelseassa tapahtuu, koska Jorginhon ykkösvaihtoehto on jatkosopimus heidän kanssaan.