Tottenhamin omistajat sijoittavat seuraan 150 miljoonaa puntaa (noin 177 miljoonaa euroa), kertoo seura tiedotteessaan.

Spursin enemmistöomistaja ENIC Sports kohdentaa varat investointeihin kentällä ja sen ulkopuolella.

[readmore from=Tottenham]

Näin ollen Tottenhamin päävalmentaja Antonio Conte saa kesän siirtoikkunaan varoja käyttöönsä. Tällä kaudella Tottenham tuli Valioliigassa neljänneksi, joten se pelaa tulevalla sesongilla Mestarien liigassa.

Athleticin mukaan Tottenhamin seurajohto ilmoittaa Contelle tulevina päivinä, että se aikoo tukea häntä täysillä kesän siirtoikkunassa, jos hän jää seuraan. Tottenhamin puheenjohtajan Daniel Levyn odotetaan lupaavan Contelle uusia pelaajia, joiden joukkoon mahtuu myös kokeneita ja nimekkäitä pelaajia.

Conten sopimus kattaa vielä ensi kauden, mutta hän on jatkuvasti kommentoinut salamyhkäisesti tulevaisuuttaan ja sanonut, että hän aikoo puhua Spursin seurajohdolle kuluvan kauden päätyttyä. Italialaisluotsi on parhaillaan lomalla kotimaassaan, mutta hän keskustelee Levyn ja urheilutoimenjohtaja Fabio Paraticin kanssa lähipäivinä.

ENIC on Joe Lewisin ja Daniel Levyn sijoitusyhtiö, joka osti Spursin enemmistöosuuden vuosituhannen vaihteen tienoilla.

– Maailmanluokan koti on aina ollut avainasemassa monipuolisten tulojen hankkimisessa, jotta voimme investoida joukkueisiimme ja tukea tavoitteitamme kilpailla jatkuvasti eurooppalaisen jalkapallon korkeimmalla tasolla, kommentoi Levy seuran tiedotteessa uuteen stadioniin viitaten.

– ENICiltä saatu lisäpääoma mahdollistaa nyt lisäinvestoinnit seuraan tärkeällä hetkellä.