Tottenhamin tähtihyökkääjä Harry Kane sanoo odottavansa sitä, miten seura jatkaa kehittymistä Antonio Conten alaisuudessa ensi kaudella.

Sekä Kane, 28, että Conte, 52, ovat olleet kauden mittaan lähtöhuhujen kohteena, mutta Spursin viime aikojen hyvät tulokset ovat vähentäneet spekulointia kaksikon tulevaisuudesta. Valioliigan päätöskierroksella Mestarien liigaan pääsy on neljäntenä majailevan Tottenhamin omissa käsissä.

Manchester City yritti viime kesänä hankkia Kanen, mutta Tottenham piti kultakimpaleestaan kiinni. City näyttäisi jo täyttäneen hyökkääjän tonttinsa ensi kaudeksi, sillä se hankki Erling Hålandin Borussia Dortmundista ja Julián Álvarezin River Platesta vahvistamaan kärkiosastoaan.

Kanen ja Tottenhamin sopimus on voimassa kesään 2024 saakka, joten lontoolaisseuran ei ole pakko myydä häntä siinä pelossa, etteikö se saisi hänestä hyvää siirtokorvausta.

Englannin maajoukkuekapteenin tuoreet kommentit antavat kuitenkin ymmärtää, että Kane olisi tällä hetkellä tyytyväinen, jos hän voisi jatkaa Tottenhamissa Conten alaisuudessa.

– Vielä riittää paljon työtä. Mielestäni olemme selkeästi kehittyneet sen jälkeen, kun manageri tuli tänne. Se osoittaa, että tuloksia voi saada aikaiseksi lyhyessä ajassa, mutta tietysti meidän on katsottava, mitä kesällä käy (siirtomarkkinoilla) ja me odotamme innolla ensi kautta mahtavan managerin alaisuudessa. Toivottavasti olemme oppineet paljon hänen tultua tänne, kommentoi Kane Evening Standardille.

– Minulla ei ole suoraan sanottuna hajuakaan [Conten tulevaisuudesta], se on hänen päätöksensä. Mutta hän on paiskinut todella kovaa töitä tänne tultuaan. Hän on mahtava tyyppi, todella inhtohimoinen mies, joten mikä ikinä hänen päätöksensä onkaan, sitä on kunnioitettava. Mutta minä ainakin nautin hänen alaisuudessa pelaamisesta ja tiedän, että jätkätkin nauttivat siitä.

– Olen sanonut, että olen hänen iso faninsa, ja me tulemme todella hyvin toimeen, joten tietysti olisi mahtavaa, jos hän jäisi seuraan. Mutta kuten sanoin, se on hänen päätöksensä. Olen varma, että hän keskustelee seuran kanssa ja tekee päätöksen tulevaisuudestaan. Me kaikki nautimme työskentelystä hänen kanssaan.

Kane on pelannut tällä kaudella 49 ottelua tehden niissä yhteensä 26 maalia ja syöttäen yhdeksän. Conte aloitti Tottenhamin päävalmentajana viime marraskuussa puolitoistavuotisella sopimuksella, joka sisältää jatko-option yhdestä lisäkaudesta.