Liverpoolin manageri Jürgen Klopp uskoo, että keskikenttäpelaaja Thiago Alcântara on pelikunnossa Mestarien liigan loppuottelussa Real Madridia vastaan.

Thiago, 31, joutui viime sunnuntaina jättämään Valioliigan päätöskierroksen pelin Wolverhamptonia vastaan kesken loukkaantumisen takia. Hän ei osallistunut vielä keskiviikkona joukkueharjoituksiin, mutta Klopp on optimistinen espanjalaistaiturin pelikunnon suhteen.

– Näin hänet vasta äsken sisällä. Hänellä on hyvä mahdollisuus [pelata loppuottelussa], sanoi Klopp.

– Hän harjoittelee tänään (keskiviikkona) iltapäivällä. Hän teki jotain juttuja tänään aamulla. Hänen ei suunniteltukaan harjoittelevan muiden pelaajien kanssa tänä aamuna, mutta näyttää siltä, että hän voi osallistua huomenna joukkueharjoituksiin.

– Wolves-pelin jälkeen en ollut kovin positiivinen sen suhteen, mutta saimme myöhemmin tietää, että se (loukkaantuminen) ei ole niin paha.

Keskikenttäpelaaja Fabinho osallistui keskiviikkona joukkueharjoituksiin oltuaan kolmesta viimeisimmästä ottelusta sivussa takareisivamman takia. Myös Mohamed Salah, Virgil van Dijk ja Joe Gomez olivat treeneissä täysipainoisesti mukana, vaikka he ovat kärsineet viime aikoina pikkuvaivoista.

Liverpool ja Real Madrid kohtaavat Mestarien liigan finaalissa lauantaina.