Manchester City on saanut kyselyjä hyökkääjästään Julián Álvarezista jo ennen kuin hän on edes varsinaisesti liittynyt seuraan.

City vahvisti tammikuussa, että se hankkii Álvarezin, 22, River Platesta 17 miljoonalla eurolla, mutta argentiinalaiskärki pelaa vielä kesään saakka lainalla kotimaassaan.

River Plate on tehnyt selväksi, että se pitäisi mielellään Álvarezin oman kautensa loppuun, joulukuuhun, saakka, mutta City haluaa hänet harjoituskaudelleen heinäkuussa.

[readmore from=Manchester-City]

Manchesteriläisten toimitusjohtajan Ferran Sorianon mukaan City on jo saanut lainatarjouksia Álvarezista, vaikka hän ei ole pelannut Euroopassa vielä otteluakaan.

– Monet seurat ovat tarjoutuneet ottamaan Julián Álvarezin lainalle, mutta hän ei ole lähdössä. Hän osallistuu harjoituskaudellemme, ja uskon hänen jäävän tänne, kommentoi Soriano Manchester Evening Newsin mukaan.

Seurapomolta kysyttiin, onko huhuissa pyörinyt Barcelona yksi tarjouksen tehneistä seuroista.

– Barcelona? Ei, he eivät ole kiinnostuneita.

Álvarez oli hämmästyttävässä iskussa edellisessä ottelussaan, kun hän teki kuusi maalia River Platen voittaessa Alianza Liman 8-1 Copa Libertadoresissa. Riverin päävalmentaja Marcelo Gallardo toivoi pelin jälkeen, että Cityn manageri Pep Guardiola antaisi Álvarezin jatkaa Argentiinassa vuoden loppuun.

– Me olisimme todella kiitollisia, jos he haluavat lainata hänet meille loppuvuodeksi. Kerromme heille, että aiomme kehittää jalkapalloilijaa, joka on jo selvästi kypsä hyppäämään isompiin ympyröihin, mutta voisimme saattaa hänet vielä isompaan lentoon.

– Mutta Guardiola ei kuuntele pyyntöäni. Olisimme todella kiitollisia, jos voisitte jättää Juliánin meille vuoden loppuun saakka.

Manchester City on hankkinut ensi kaudeksi hyökkäyspäähänsä myös Erling Hålandin Borussia Dortmundista.