Puolan A-maajoukkueen päävalmentaja Czesław Michniewicz toivoo, että Robert Lewandowski siirtyy kesällä Liverpooliin.

Bayernissa jo kahdeksan vuoden ajan pelanneen Lewandowskin, 33, sopimus kattaa vielä ensi kauden, mutta maalitykki vahvisti maanantaina ettei hänellä ole halua jatkaa seurassa.

[readmore from=Liverpool]

– Urani Bayernissa on päättynyt. En näe minkäänlaista mahdollisuutta sille, että jatkaisin siellä. Toivottavasti Bayern ei estä lähtöäni. Katsotaan, mitä voimme tehdä seuraavan muutaman viikon aikana, mutta toistan sen, että mielestäni Bayernissa jatkaminen on mahdotonta. Siirto on paras ratkaisu, Lewandowski sanoi maanantaina lehdistötilaisuudessa.

Lewandowskin edustajat ovat jo jonkin aikaa neuvotelleet Barcelonan kanssa ja puolalaishyökkääjän odotetaan pelaavan ensi kaudella Blaugranassa. Puolan päävalmentaja tammikuussa aloittanut Michniewicz haluaisi kuitenkin nähdä ”Lewan” Liverpoolissa – yhdestä hyvästä syystä.

– Haluaisin nähdä Lewandowskin Liverpoolissa, koska olen seuran kannattaja, Michniewicz sanoi samaisessa lehdistötilaisuudessa, jossa hyökkääjä vahvisti lähtöhalunsa Bayernista.