Chelsea on valmis päästämään Romelu Lukakun lainalle Internazionaleen, kertoo Goal.

Lukaku, 29, palasi Chelseaan viime kesänä kovin odotuksin, mutta hänen debyyttikautensa oli surkea. Yli 100 miljoonaa euroa lontoolaisseuralle maksanut hyökkääjä ei onnistunut vakiinnuttamaan paikkaansa avauskokoonpanossa ja hän seurasi suurimman osan kaudesta vaihtopenkin puolelta.

Jo kuukausien ajan on liikkunut huhuja siitä, että Lukaku haluaisi palata takaisin milanolaisseuraan. Huhut ovat vain voimistuneet viime aikoina, mutta siirron yhtenä suurimpana esteenä on Interin rahahuolet. Vaikka Inter kuittasi viime kesänä Lukakusta 113 miljoonan euron siirtosumman, ei seuralla ole varaa maksaa puoliakaan tuosta summasta hyökkääjän takaisinhankkimiseksi.

Goalin mukaan Chelsea on kuitenkin avoin Lukakun siirrolle ja seura suunnittelee lainaavansa hänet 25 miljoonan euron korvausta vastaan. Jotta lainasiirto toteutuisi, Lukakun tulisi leikata palkkaansa 40 prosentilla.

Lukakun paluu Interiin vaatii monelta osapuolelta joustoa, mutta kesä on pitkä. Luultavasti ennen pitkään osapuolet pääsevät sopuun siirron yksityiskohdista.