Arnaut Danjuma kiistää vahvistaneensa Liverpoolin kiinnostuksen hänen palveluksiinsa. Villarrealin hollantilaislaituri on yhdistetty pois espanjalaisseurasta.

Danjumaa on viety vahvan Villarrealissa pelatun kauden jälkeen sekä Liverpoolin että Manchester Unitediin. 25-vuotias hollantilainen siirtyi espanjalaisseuraan vasta vuosi sitten Bournemouthista.

Danjuman uutisoitiin aiemmin olevansa tietoinen Liverpool-manageri Jürgen Kloppin häneen osoittamasta kiinnostuksesta. Laitahyökkääjä on nyt kiistänyt asian väärinkäsityksenä.

– Se on hieman hauska tarina. Me olemme kaikki lukeneet huhuja lehdistä. Annoin haastattelun Hollannin maajoukkueessa ja minulta kysyttiin, olenko tietoinen huhuista. Olen tietoinen niistä kuten kaikki muutkin, koska ne ovat olleet mediassa, Danjuma selvensi lehdistölle.

– Minun puhelimeni hälytti niistä jatkuvasti. Olen siinä mielessä tietoinen huhuista, mutta en missään vaiheessa vahvistanut Liverpoolin kiinnostusta. Ainoa joka voi sen tehdä, on seurani. Nautin pelistäni Villarrealissa. Olen onnellinen täällä.

Danjuma viimeisteli tällä kaudella 23 otteluun 10 maalia La Ligassa. Myös Mestarien liigassa syntyi kuusi osumaa.

Villarreal selvisi Mestarien liigassa välieriin, jossa tie katkesi Liverpoolia vastaan.