Romelu Lukakun on määrä jättää Chelsea tänä kesänä.

Lukaku siirtyi viime kesänä Internazionalesta Chelseaan noin 113 miljoonalla eurolla, mutta päättynyt kausi meni pahasti penkin alle. Hän menetti selvän avauskokoonpanon paikkansa vuodenvaihteessa ja ajautui tiettävästi erimielisyyksiin Thomas Tuchelin kanssa.

Lukaku haluaa palata Internazionaleen ja on valmis puolittamaan palkkansa, jotta se onnistuu.

La Gazzetta dello Sportin mukaan Chelsea aikoo päästää Lukakun lähtemään, vaikka seura käytti häneen valtavan summan rahaa alle vuosi sitten. Inter kykenee taloustilanteensa vuoksi ottamaan Lukakun vain lainalle, jossa olisi mukana osto-optio. Chelsea haluaa lainasta noin 15-25 miljoonaa euroa, mutta lehden mukaan Inter on valmis maksamaan siitä 5-10 miljoonaa euroa.

Fabrizio Romanon mukaan seurat eivät ole vielä toistaiseksi neuvotelleet suoranaisesti lainasiirrosta, mutta neuvottelujen on määrä käynnistyä tuota pikaa.

Lukaku viimeisteli vain kahdeksan maalia päättyneellä kaudella Valioliigassa. Interissä hän iski kahden kauden aikana yhteensä 64 maalia ja voitti Serie A:n mestaruuden.