Mestaruussarjan karsintaplayoffin voittajalla, pitkän tauon jälkeen Nottingham Forestin Englannin korkeimmalle sarjatasolle nostaneella joukkueella on ongelma. Useampia kenttäpelaajia ympäröineet siirtohuhut ovat asia sinänsä, mutta nyt näyttää siltä että ainakin kaksi maalivahtia saattaa jättää seuran.

Playoff-vaiheessa huimia otteita esittänyt Brice Samba on vihjaillut lähtöaikeistaan jo aiemmin, ja ainakin Ranskan Lensin tiedetään olevan kiinnostunut 28-vuotiaasta. Samba on pelannut ennen vuoden 2019 Forest-siirtoaan koko uransa Ranskassa.

Tällä viikolla tulleiden tietojen mukaan myös amerikkalaisvahti Ethan Horvath saattaa poistua seurasta. Samban varjoon jääneen motiivit ovat selvät; pelaaminen MM-kisoissa kiinnostaa. Yhdysvaltojen torjujasosatolta kilpailuihin lähtevät melko varmasti Man Cityn Zack Steffen, sekä Arsenaliin siirtyvä Matt Turner. Kolmas paikka kiinnostaisi Horvathia.

– Asiat ovat epävarmassa tilassa, en tiedä mitä tulee tapahtumaan, entinen Brügge-vahti sanoo.

– Selvää on että haluan pelata. MM-kisat ovat yksi tekijä, mutta kaipaan ylipäänsä pelipäivien adrenaliinia ja perhosia vatsassa.

Forestin kolmantena vahtina toimi nousuun päättyneellä kaudella seuran oma kasvatti Jordan Smith.