Newcastle on kiinnostunut Belgian maajoukkuetähti Thorgan Hazardin hankinnasta, kertoo Bild.

Hazard, 29, on pelannut Borussia Dortmundissa viimeisen kolmen kauden ajan. Debyyttikaudellaan hän teki Bundesliigassa komeat tehot, 7+13, mutta loukkaantumiset ovat häirinneet kahta viimeisintä kautta ja pelejä on kertynyt vain 39 kappaletta, joissa maaleja on syntynyt viisi ja maalisyöttöjä neljä.

Bildin mukaan Dortmund on tänä kesänä valmis myymään Hazardin pilkkahintaan, vain 15 miljoonalla eurolla. Saksalaislehti kertoo, että belgialaishyökkääjän todennäköisin määränpää on Newcastle, jolla on ostohousut jalassa.

Thorgan pelasi isoveljensä Eden Hazardin tavoin nuoruusvuosinaan Chelseassa. Hän kuului lontoolaisseuran sopimuspelaajiin vuosien 2012-15 välisenä aikana, mutta ei koskaan päässyt debytoimaan ykkösjoukkueessa.