Arsenal teki tiistai-iltana virallisen tarjouksen Leedsin brasilialaistähti Raphinhasta.

The Athleticin toimittaja David Ornsteinin mukaan Arsenalin tarjous ei yltänyt läheskään Leedsin vaatimiin summiin ja seura hylkäsi sen välittömästi.

25-vuotias Raphinha on viime vuosien huippuotteidensa myötä noussut Brasilian A-maajoukkueeseen ja on siirtomarkkinoilla hyvin haluttu pelaaja. Aiemmin hänen kintereillään ovat olleet myös muun muassa Liverpool, Barcelona sekä Bayern München.

Päätöskierroksen voittonsa ansiosta Valioliigassa paikkansa säilyttäneen Leedsin uskotaan vaativan ykköstähdestään jopa yli 60 miljoonan punnan siirtokorvausta. Lienee selvää ettei Arsenalin tekemä tarjous ole ollut lähelläkään pyyntihintaa.

Viime kaudella 11 maalia Valioliigassa iskeneen Raphinhan sopimus Leedsin kanssa ulottuu vuoteen 2025 saakka.