Aston Villa on vaarassa menettää potentiaalisen miljoonien eurojen siirtokorvauksen, koska huippulupaus Carney Chukwuemeka on kieltäytynyt seuran jatkosopimustarjouksista, kertoo Telegraph.

Keskikentällä viihtyvän Chukwuemekan, 18, nykyinen diili päättyy vuoden päästä, jolloin hän voi siirtyä ulkomaalaiseen seuraan muutaman sadantuhannen euron kompensaatiota vastaan.

Villan manageri Steven Gerrard jätti Chukwuemekan pois joukkueensa kesäkiertueelta ja perusteli päätöstään sanomalla, että nuorukaiselle oli parhaaksi jäädä noudattamaan harjoitusohjelmaansa Englantiin.

Telegraphin mukaan yksikään seura ei ole vielä tarjonnut Chukwuemekasta Aston Villan pyytämää 20 miljoonaa puntaa (noin 23.6 miljoonaa euroa), mutta Barcelona on tehnyt hänestä jonkinlaisen tarjouksen. Huhuissa Chukwuemeka on yhdistetty myös useisiin saksalaisseuroihin.

Chukwuemekaa pidetään yhtenä ikäluokkansa lupaavimmista pelaajista Englannissa. Hänet valittiin tänä kesänä turnauksen tähdistökentälliseen, kun Englanti voitti alle 19-vuotiaiden EM-kisat.

Aston Villan edustusjoukkueessa Chukwuemeka on esiintynyt 16 kertaa.