Arsenal tiedotti eilen lauantaina, että Martin Ødegaard toimii tästedes valioliigajoukkueen kapteenina. Ødegaard, 23, liittyi Arsenaliin lainasiirrolla tammikuussa 2021. Viime kesänä siirrosta tehtiin pysyvä, kun Arsenal maksoi Real Madridille 35–40 miljoonaa euroa. Yhteensä Ødegaard on puolessatoista kaudessa pelannut 50 valioliigaottelua.

Manageri Mikel Artetan miehistöltä on puuttunut virallinen kapteeni siitä lähtien, kun Pierre-Emerick Aubameyangilta riisuttiin kapteenin nauha. Sittemmin Aubameyang siirtyi Barcelonaan, ja de facto kapteenina alkoi kevätkaudella toimia Alexandre Lacazette. Lacazetten sopimus päättyi kuitenkin kesäkuuhun, eikä Arsenal antanut jatkopahvia.

Ødegaardilla on kokemusta kapteeniudesta, sillä hän on kantanut tuota vastuuta Norjan A-maajoukkueessa nyt vähän yli vuoden ajan.

– Toivomme Martinille kaikkea mahdollista menestystä kapteeninamme, luki Arsenalin tiedotteessa.