Kaikki Euroopan huippuliigat mukaan lukien on olemassa vain yksi seura, joka ei ole tehnyt tänä kesänä ainuttakaan hankintaa – Leicester City. Manageri Brendan Rodgers ei ole helpossa tilanteessa.

– Seuran taloudellinen tilanne ei tietenkään ole pelaajaliikenteen kannalta ihanteellinen. Ei meitä hyväksikäytetä silti, emmekä halua menettää parhaita pelaajiamme.

Pohjoisirlantilainen puhuu tilanteesta, jossa joukkuetta ei voida vahvistaa, myymättä ensin pelaajia toisaalle. Halutuimmat nimet ovat kuitenkin juuri niitä, joista ei haluttaisi luopua. Maalivahti, kapteeni ja seuralegenda Kasper Schmeichel on mitä todennäköisimmin siirtymässä OGC Niceen. Walesin maajoukkuevahti Danny Ward on seuraavan jonossa Kettujen veräjälle.

– Tunnen hänet jo Liverpoolista, ja olen koko ajan sanonut että meillä on hänessä ykkösmaalivahti.

Keskikentän tekijöistä Youri Tielemans on viimeisellä sopimusvuodellaan, ja etenkin Arsenalin odotetaan tekevän belgialaisesta tarjouksen. Vielä sellaista ei tiettävästi kuitenkaan ole olemassa. James Maddisonista puolestaan on esitetty konkreettista mielenkiintoa.

– Hän vaikuttaa paremmalta kuin koko minun aikanani täällä aiemmin. Hänen itseluottamuksensa, fysiikkansa ja lahjakkuutensa – sellaisille pelaajille on kysyntää. En missään nimessä halua myydä häntä, Rodgers sanoo The Guardianin mukaan.