Leicester on kiperässä tilanteessa tähtipelaajansa James Maddisonin kanssa. Seura on jääräpäisesti pitänyt kiinni hyökkäävästä keskikenttäpelaajastaan, mutta Newcastle ei ota taka-askelia tarjouskilvassa.

Leicester hylkäsi aiemmin Newcastleen 48 miljoonan euron tarjouksen Maddisonista. Sky Sportsin tietojen mukaan Newcastle korotti nyt tarjoustaan ja summa on jo lähes 60 miljoonaa euroa. Aiemmin Leicester ilmoitti Maddisonin hinnaksi reilu 70 miljoonaa euroa, mutta kipuraja lähestyy uhkaavasti.

Toisaalta Leicesterissä tiedetään myös hyvin se, ettei kymmenen miljoonan euron korotus ole Newcastlen pääomistajalle, Saudi-Arabian investointirahastolle, summa eikä mikään.

Leicesterin manageri Brendan Rodgers kommentoi aiemmin, ettei halua luopua tähtipelaajastaan.

– Hän vaikuttaa paremmalta kuin koko minun aikanani täällä aiemmin. Hänen itseluottamuksensa, fysiikkansa ja lahjakkuutensa – sellaisille pelaajille on kysyntää. En missään nimessä halua myydä häntä, Rodgers sanoi.

Leicester ei ole tehnyt vielä kesän aikana uusia hankintoja. Maddisonin lisäksi aitoa kiinnostusta on ollut myös keskikenttäpelaaja Youri Tielemansia ja maalivahti Kasper Schmeichelia kohtaan. Mikäli edellä mainitun kaltaiset tähdet jättävät Leicesterin, on seura todella isojen kysymysten äärellä. Siirtoikkuna on toki yhä auki vielä vajaan kuukauden, mutta korvaajien hankkiminen vaikeutuu päivä päivältä.

Maddisonin kohdalla vaikuttaa tällä hetkellä siltä, että Newcastle on valmis pulittamaan miehestä lopulta aina sen Leicesterin vaatiman 70 miljoonaa euroa, ellei siirto onnistu jo nyt vajaan 60 miljoonan euron tarjouksella. Mikäli Maddison siirtyy Newcastleen, tulee hänestä seurahistorian kallein hankinta.