Evertonin manageri Frank Lampard haluaa vahvistaa hyökkäystään vielä kesän siirtoikkunan aikana. Lampard haluaisi Talksportin mukaan hankkia Chelseasta Michy Batshuayin.

Batshuayi on ollut Chelsean sopimuspelaaja kesästä 2016 saakka, mutta peliaikaa ei ole juurikaan tullut Stamford Bridgellä. Lainasopimukset ovat vieneet belgialaishyökkääjän muun muassa Borussia Dortmundiin, Valenciaan, Crystal Palaceen sekä viimeisimpänä turkkilaiseen Besiktasiin.

Viime kaudella Batshuayi teki Turkin Superliigassa 14 maalia ja antoi viisi maaliin johtanutta syöttöä 33 liigaottelussa. Lainapesti oli siis varsin onnistunut. Batshuayi sijoittu Turkin Superliigan maalipörssissä kahdeksanneksi jääden muun muassa suomalaishyökkääjä Joel Pohjanpalon taakse.

Chelseassa Batshuayi on jälleen jäämässä pieneen rooliin, vaikka seura lainasikin Romelu Lukakun Internazionaleen. Batshuayilla on sopimustaan jäljellä enää vuosi, eikä jatkosopimus vaikuta kovinkaan todennäköiseltä.

Everton möi talismaaninsa Richarlisonin Tottenhamiin 60 miljoonalla eurolla. Lampard kaavailee Batshuayista korvaajaa brassitaiturille. Batshuayi on tiettävästi avoin siirrolle, joten siirto on enää kiinni siitä, pääsevätkö seurat yhteisymmärrykseen siirtosummasta. Batshuayin markkina-arvo on Transfermarktin mukaan noin kymmenen miljoonaa euroa.