We’ve got super Mik Arteta -chäntti raikui Etelä-Lontoon illassa, Valioliigan avausottelun loppuhetkillä, Arsenalin hakiessa täyden potin Crystal Palacelta.

LUE OTTELURAPORTTI TÄÄLTÄ!

Etenkin aivan ottelun alussa manageri Mikel Arteta näki haluamaansa, ja sitä mitä odotti.

– Minulla on ollut tämä tunne pre-seasonin ensi viikoista alkaen. He ovat valmiita, nälkäisiä ja varustettuja sillä asenteella jota voittamiseen tarvitaan.

Lopullinen avain 0-2 -voittoon ei kuitenkaan ollut se alun hyökkäysruletti, jota muun muassa voittomaalin puskenut Gabriel Martinelli, Gabriel Jesus ja toisessa maalissa onnekas Bukayo Saka pyörittivät. Ottelun parhaana pelaajana pidettiin laajalti debyyttinsä valioliigassa tehnyttä toppari William Salibaa, ja Arsenalin selviäminen Palacen välillä kovankin paineen alta ratkaisi pelin.

– Joukkue tuli tänne pelaamaan sitä peliä jota haluamme pelata. Dominoimme, olimme uhka, ja olimme alusta alkaen todella virkeitä ja teräviä. Sitten jouduimme paineen alle, mutta selvisimme siitä sitkeydellä.